Home » Det nye Premium PanzerGlass til iPhone 6

Det nye Premium PanzerGlass til iPhone 6

Vi er meget stolte og glade for nu at kunne præsentere vores mest innovative og luksuriøse beskyttende glas til dato – det nye Premium PanzerGlass for iPhone 6Vi har fokuseret på at udvikle et top-eksklusiv produkt, som er i harmoni med Apples moderne design og ikke går på kompromis med iPhones overlegne brugeroplevelse. Vi har også skabt et beskyttelse glas, der leverer den absolut bedste beskyttelse af skærmen.For at komplimentere iPhone 6’s karakteristiske bløde former, har vi produceret et beskyttende glas, det bedste af slagsen, der passer perfekt omkring telefonens ydre ramme.

Den perfekte pasform på det buede Premium PanzerGlass, forhindrer forekomsten af skarpe eller skrøbelige kanter. Dette øger komforten og gør glasset stærkere og mere modstandsdygtig mod skader på telefonens ydre kant.

Kvalitet

Det nye beskyttende glas er lavet af ekstra stærk japansk Glass, og er blevet testet til at være det mest solide og ridsefri beskyttende glas som er tilgængeligt – 20% stærkere i hjørnerne end tidligere versioner. Telefonens kamera enhed er også beskyttet af glas, som forhindrer fedt eller snavs på linsen.

Besøg vores YouTube channel og se videopræsentationen af den nye Premium PanzerGlass blandt mange andre.