PanzerGlass™ NL

Je smartphone is belangrijk in je leven.
PanzerGlass biedt daarvoor optimale bescherming!

 

De displays van smartphones worden steeds groter. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan een goede schermbeveiliging. Lees hier waarom een screenprotector onmisbaar is.

 

PanzerGlass™ focust zich continue op innovatie en het leveren van nieuwe en relevante screenprotection en cases voor smartphones, tablets, laptops en horloges. Lees hier meer over onze nieuwste innovaties of bekijk al onze producten hier.

 

 

PANZERGLASS™ PRIVACY SOLUTIONS

 

Het bewustzijn over het belang van digitale privacy, het tegengaan van hacking en ongeoorloofd gebruik van data is groeiende. Onze PanzerGlass™ Privacy Solutions zijn screenprotectors waarmee gebruikers de inhoud van hun scherm op smartphones, tablets en laptops kunnen beschermen. Of het nu privé of zakelijk is; PanzerGlass™ Privacy Solutions helpt je de inhoud van je display af te schermen voor nieuwsgierige ogen.

 

Onze Privacy-filters kunnen ook de CamSlider™ bevatten, waarmee je de camera aan de voorkant naar wens kunt vergrendelen of openen. Ga naar onze PanzerGlass™ CamSlider-pagina voor meer informatie.

 

PANZERGLASS CLEARCASE

 

Ook voor de achterkant, randen en volume-plus- en minknoppen van je device kun je nu bescherming krijgen in PanzerGlass™-kwaliteit. Deze ClearCase is gemaakt van glas, zodat je nog steeds kunt genieten van het prachtige ontwerp waarvoor je hebt betaald.

 

De ClearCase is 100% compatibel met PanzerGlass™ screen protectors, biedt 360 graden bescherming en heeft volledige toegang tot alle functies. Lees hier meer over ClearCase™.

 

BRANDGLASS™ SCREEN PROTECTORS

 

Via BrandGlass™ wordt een logo in het glas gedrukt. Het logo wordt zichtbaar, zodra het apparaat uitstaat en onzichtbaar wanneer het is ingeschakeld. Een BrandGlass™ met je bedrijfslogo biedt niet alleen bescherming voor het display, maar maakt van je medewerkers ook merkambassadeurs! 

 

PANZERGLASS VOOR BEDRIJVEN

Zowel voor consumenten als bedrijven bieden we screenprotectie op maat. Als jij en je bedrijf geïnteresseerd zijn in een oplossing, ga dan naar de B2B Solutions-pagina .